Ştiinţa l-a achiziţionat pe stoperul brazilian Raul Silva

0
194

Universitatea Craiova a anunţat oficial transferul stoperului brazilian Raul Silva, care vine din postură de jucător liber de contract. La Ştiinţa, fundaşul central de 32 de ani va avea numărul 34, el semnând un contract pentru următoarele două sezoane. Raul Silva întăreşte linia defensivă a Universităţii Craiova, după plecarea lui Marius Constantin, fiind al patrulea stoper, alături de Găman, Screciu şi Papp.

„Clubul Universitatea Craiova a semnat cu brazilianul Raul Silva un contract valabil pe o perioadă de 2 ani. Câștigător al Cupei Portugaliei și al Cupei Ligii în tricoul celor de la SC Braga, Raul vine în Cetatea Băniei și întărește linia defensivă a alb-albaștrilor. Fundaș central de meserie, îi dorim lui Raul să fie la înălțime pentru echipa fanion a Olteniei!” este anunţul clubului din Bănie.

Despre fundaşul brazilian Raul Silva, Laszlo Balint spune că este un jucător cu mare calitate: „Avem nevoie de întăriri pe zona respectivă, este un jucător pe care clubul l-a urmărit şi l-a dorit de mai mult timp, negocierile nu au fost uşoare, este un jucător cu calitate foarte bună. Sper să intre şi el destul de repede la efort, pentru că nu este la nivelul echipei din punct de vedere fizic, dar sper ca la ora primului meci oficial să fie apt din toate punctele de vedere”.

Raul Silva vine de la Sporting Braga, echipă care l-a transferat în 2017 pentru două milioane de euro de la Maritimo Funchal. Fundașul central a fost împrumutat la Estoril în sezonul trecut, echipă cu care a terminat pe locul 9 în campionatul Portugaliei. În sezonul trecut, Silva a jucat 19 meciuri în toate competițiile pentru Estoril şi a marcat două goluri.

Remo, Athletico Paranaense, Sport Recife, Arapongas, Criciuma, Londrina, Paysandu, Maritimo, Figueirense, Ceara, Braga și Estoril sunt cluburile pentru care a evoluat până acum Raul Silva.