A lovit cu cisterna două autoturisme

0
200

Şoferul unei cisterne de transport produse petroliere a provocat, ieri, un accident în Craiova, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. Poliţiştii de la Rutieră l-au sancţionat pe craioveanul de 55 de ani cu amendă în valoare de 860 lei şi i-au reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile.

tamponareConform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, ieri dimineaţă, în jurul orei 11.30, Carlo C., de 55 de ani, din Craiova, conducător al unei autocisterne de transport produse petroliere, la ieşirea din PECO Mol, situat pe Calea Severinului din Craiova, în zona fostului Baumax, nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Audi, condus de un craiovean de 20 de ani, acroşându-l.

Din impact, autocisterna a lovit şi un Matiz staţionat în partea opusă, la volanul căruia se afla o femeie de 32 de ani, tot din municipiu. Din fericire, conducătorii celor două autoturisme s-au ales doar cu o sperietură zdravănă şi cu pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

 „Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului i-au testat pe conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar şoferul cisternei a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 860 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile”, ne-a declarat inspector principal Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.