Ştiinţa a câştigat Liga de Tineret şi va juca în UEFA Youth League

0
720

Universitatea Craiova a câştigat Liga de Tineret, după ce s-a impus cu 3-1 în finala de la Târgovişte cu UTA Arad. „Leuţii”  vor evolua astfel în UEFA Youth League. Pentru Ştiinţa au punctat: Alexandru Melniciuc (46), Denis Dragu (71) şi David Barbu (83), iar Ahmet Ekmekci (48) a înscris pentru arădeni.

Antrenorul Ştefan Florescu a beneficiat de doi dintre jucătorii care se antrenează sub comanda lui Eugen Neagoe: Ştefan Baiaram şi David Sala. Primul, care nu a fost reţinut în lotul  primei echipe, deoarece a fost suspendat, a evoluat însă numai zece minute pentru formaţia U19, deoarece s-a accidentat şi a fost înlocuit. În schimb, David Sala a fost declarat „jucătorul finalei”.

Universitatea Craiova a evoluat în formula: Vlăsceanu – Fărăgău (Mocanu 80), Mitrache, Brășfăleanu, Dragu (Raicovici 80) – Lăpădătescu -cpt. – Sala, Tomşa (Cîrpici 67) – Al. Călin (Tamaș 67), Baiaram (B. Barbu 11) – Melniciuc.

Campionii din Bănie vor fi prezentaţi în această seară, pe „Ion Oblemenco”, la meciul dintre prima echipă a Ştiinţei contra lui Sepsi OSK.