Ştiri din Serie A. Simone Inzaghi, noul antrenor al lui Inter

0
359

Simone Inzaghi va fi noul antrenor al lui Inter Milano, după plecarea lui Antonio Conte, cel care a adus scudetto în vitrina clubului după 11 ani. Inzaghi se înţelesese iniţial cu preşedintele lui Lazio, Claudio Lotito, pentru un nou contract, dar s-a răzgândit după oferta venită din partea campioanei şi astfel şi-a anunţat plecarea, după 22 de ani petrecuţi la gruparea bianco-celeste, ca jucător şi antrenor. Walter Mazzarri şi Sinisa Mihajlovic sunt opţiunile lui Lazio pentru înlocuirea lui Inzaghi.

Tot în Serie A, este aproape sigur că noul antrenor al lui Napoli va fi Luciano Spaletti, care va semna un contract pe doi ani la finalul lunii viitoare, când îi expiră înţelegerea cu Inter Milano, club care l-a concediat acum doi ani, dar care îi plătea salariul în continuare.

Altfel, Venezia a câştigat barajul cu Citadella (1-0 ş 1-1) şi revine în Serie A după 19 ani. Au mai promovat Empoli şi Salernitana.

AC Milan l-a achiziţionat pe portarul proaspetei campioane a Franţei, Lille, Mike Maignan (26 de ani), care a semnat până în 2026. Donnarumma a plecat de pe San Siro, iar agentul Mino Raiola încearcă să-l semneze la FC Barcelona.