Glagsow Rangers confirmă transferul definitiv al lui Ianis Hagi

0
188

După mai multe luni de tatonări și de speculații, clubul scoţian Glasgow Rangers și cel belgian Genk au a confirmat tranzacția definitivă în privința lui Ianis Hagi, care va fi în următorii ani jucătorul formației antrenate de Steven Gerrard. Fiul lui Gheorghe Hagi fusese împrumutat în ianuarie până la finalul stagiunii, cu opţiune de cumpărare, pe care scoțienii au activat-o. El a marcat 3 goluri în 12 apariţii pentru Rangers.

“Sunt extrem de fericit şi mândru să fac parte din familia Glasgow Rangers şi să joc în culorile unui club atât de mare. Abia aştept să mă întâlnesc cu băieţii, să joc din nou pe Ibrox şi să petrec momente frumoase alături de fanii noştri fantastici. De asemenea, vreau să mulţumesc clubului Genk şi suporterilor pentru ajutorul şi afecţiunea pe care mi-au arătat-o”, a scris Ianis Hagi pe rețelele de socializare.

“Ianis este cunoscut în Europa ca un tânăr şi minunat jucător, aşa că să îl avem aici pe termen lung reprezintă o veste excelentă. Am reuşit să dezvolt o relaţie cu el foarte rapid, este o plăcere să-I antrenez şi el este dispus să devină mai bun cu fiecare şedinţă. El deja are experienţa de pe Ibrox şi ştiu că este pregătit pentru viitorul sezon”, a declarat Steven Gerrard, pentru site-ul oficial al lui Glasgow Rangers.