Organizatorii UNTOLD şi NEVERSEA nu returnează banii pe bilete. Ce pot face fanii cu biletele pe care le-au cumpărat deja?

0
669

Organizatorii festivalurilor UNTOLD (30 iulie – 2 august) şi NEVERSEA (2-5 iulie), programate în acestă vară la Cluj-Napoca, respectiv Constanţa, oferă fanilor care și-au cumpărat deja bilete posibilitatea de a le păstra pentru oricare dintre edițiile din următorii trei ani.

„Ca organizatori ai celor mai mari festivaluri din România, Untold şi Neversea, ne dorim mai mult ca oricine să avem şansa să aducem bucuria festivalurilor şi în acest an, în cele mai sigure condiţii. Avem o responsabilitate faţă de zecile de mii de oameni care au avut încredere în noi şi în acest an şi au achiziţionat deja abonamente la festival. Pentru ei avem datoria de a face tot ce depinde de noi, atâta timp cât va exista cea mai mică speranţă de a ne întâlni în condiţii sigure şi în acest an. Dar tot faţă de aceşti oameni frumoşi, care cred în noi şi care au cumpărat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a îi asigura că indiferent de ce se va întâmpla cu ediţiile Untold şi Neversea în 2020, investiţia pe care au făcut-o în bucuria de a fi prezenţi la cele două festivaluri nu se pierde!“, au anunțat organizatorii, potrivit adevarul.ro.

Așadar, toți cei care și-au cumpărat deja un abonament, de orice fel, chiar și un bilet de o zi, vor avea acces la una din următoarele 3 ediții de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv în acest an).