Dragnea, atac la adresa Parchetului General: Nu e în regulă să se joace “aşa” cu Parlamentul

0
85

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, ieri, referindu-se la ancheta alegerilor din 2009, că nu este în regulă ca Parchetul General să se joace „aşa” cu Parlamentul, el arătând că Regulamentul trebuie modificat în aşa fel încât o Comisie de anchetă parlamentară să nu fie bătaia de joc a nimănui.

dragnea„Pe mine mă interesează să ducem la capăt ce am decis ieri şi anume să se rectifice obiectivele Comisiei, de asemenea să modificăm regulamentul. Această decizie a fost generată de o prestaţie destul de jenantă şi o poziţie destul de jenantă a Parchetului General care a decis să înceapă o anchetă penală pe nişte fapte care erau prescrise, după care au venit cu modificarea, au modificat comunicatul de presă. Nu e în regulă ca Parchetul General să se joace aşa cu Parlamentul”, a spus Dragnea.

„Eu cred că Regulamentul (Comisiei de anchetă parlamentară, n.r.) trebuie făcut în acord cu deciziile CCR şi cu Constituţia, în aşa fel încât o Comisie de anchetă parlamentară să nu fie bătaia de joc a nimănui”, a adăugat Dragnea.

           Liderul PSD a spus că această Comisie de anchetă parlamentară nu este o comisie făcută împotriva cuiva anume, ci este o comisie generată de declaraţii publice care au apărut în ultima perioadă, fiind şi o dorinţă „într-o parte a societăţii” pentru a afla adevărul.