Bilete la meci, donaţie pentru spitalul Victor Babeş din Craiova

0
260

Fotbalul este în pauză, dar cel mai important meci pentru suflarea oltenească este în acest week-end şi poate fi câştigat până la disputarea lui, până duminică seara. Peluza Nord Craiova și Universitatea Craiova se duelează la FIFA 20, dar de fapt luptă împreună contra COVID-19, prin acest meci caritabil. “Împreună învingem pandemia”, toată lumea poate lupta alături de Ştiinţa şi de galeria ei, fiindcă biletele la meci reprezintă donaţii pentru spitalul de boli infecţionase şi pneumoftiziologie “Victor Babeş” din Craiova şi se găsesc aici:

https://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-peluza-nord-stadionul-ion-oblemenco-550714/event.html

Costă 10 lei, în orice sector virtual al arenei “Ion Oblemenco” sau 500 de lei, la lojă. Mai multe bilete, mai multe atuuri în lupta Olteniei contra pandemiei care ne bântuie.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Victor Babeș din Craiova a pus la dispoziție cel mai mare număr de paturi din țară, după Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București, aici sunt internaţi pacienţi sosiţi din toată Oltenia.

Meciul de fotbal virtual va fi transmis în direct pe canalul oficial de YouTube al clubului Universitatea Craiova, duminică, 29 martie, începând cu ora 20