Ouzounidis şi Rotaru, dezamăgiţi de echipa lor

0
420

Eşecul Universităţii Craiova la Buzău, contra Chindiei Târgovişte, i-a lăsat un gust amar finanţatorului clubului din Bănie, Mihai Rotaru, în timp ce antrenorul grec Marinos Ouzounidis a spus că echipa nu joacă aşa cum vrea el. Ce au spus cei doi conducători ai echipei după jocul slab şi înfrângerea de la Buzău:

Marinos Ouzounidis: “În acest tip de meciuri, detaliile mici fac diferența. Am avut un penalti clar la Ivan. Nu cred că arbitrul nu a văzut faza asta. Desigur că după ce ei au ratat penalti, am primit un gol ușor. Dar nu mă pot plânge de jucătorii mei, au încercat să joace. Numai că în astfel de meciuri așa se întâmplă. Încerci să marchezi, te deschizi, primești gol pe un contraatac. Însă trebuie să continui. Se întorc unii jucători în echipă, nu au ritm. E un rezultat rău, dar mergem mai departe. Se întâmplă și sincope. Echipa nu arată deocamdată cum vreau eu. Trebuie să ne păstrăm calmul. Ne pierdem răbdarea dacă vedem că trece timpul și nu marcăm. Construim bine, ajungem în treimea adversă, dar suntem slabi la finalizare. Cunoaștem problemele actuale. În Cupa României va fi un meci diferit pentru ambele echipe. Vom analiza partida, vom vedea ce greșeli am făcut. Marți e un alt joc, nu avem a doua șansă”.

Mihai Rotaru: „Avem un gust amar, pentru că aveam așteptări de la acest joc. Nu dăm vina pentru acel penalti, chiar dacă a fost. Îmi place să cred că arbitru are circumstanțe clare pentru a acorda penalti. Consider că centralul nu a văzut ce trebuia, nu dăm vina pe arbitraj. A fost un meci greu. Toate echipele din lume au probleme când joacă împotriva unor formații care se apără pe două linii. Nu am găsit soluții până acum de a desface astfel de echipe. Până la golul marcat, Chindia a trecut de două ori centrul terenului, iar acest lucru este frustrant“, a spus Mihai Rotaru.