Lansare de carte : “Acţiunea Umană – Tratat de Economie”

0
73

Sâmbătă, 2 martie 2019, ora 12.00, va avea loc lansarea ediției în limba română a cărții „ACȚIUNEA UMANĂ – TRATAT DE ECONOMIE” scrisă de Ludwig von Mises în 1949.

Evenimentul va avea loc în sala de conferințe de la Muzeul Olteniei (corpul nou), sâmbătă 2 martie 2019, ora 12.00.

Pentru prezentarea cărții și pentru a susține scurte prelegeri, vor participa:

–         Vlad Topan, președinte al Institutului Ludwig von Mises – România, fondator al Academiei Private, conferențiar universitar în cadrul Departamentului de Relații Economice Internaționale (ASE, București).

–         Bogdan Glăvan, profesor universitar de economie, Director al Centrului de Economie Politică și Afaceri „Murray Rothbard” din cadrul Universității Româno-Americane.

–         Tudor Smirna, cadru didactic asociat la ASE București, antreprenor şi director executiv al Institutului Ludwig von Mises România.

–         Costel Stăvărache, cercetător asociat Centrului pentru Dezvoltare și Analiză Instituțională (CADI), absolvent al Facultății de Filosofie, Universitatea București și doctor în științe politice, SNSPA.

Cartea a fost tradusă de Dan Cristian Comănescu și se bucură de o prefață scrisă de Vlad Topan. De asemenea, în volum este inclus și un Index elaborat de Bettina Bien Greaves, tradus și adaptat de Tudor Smirna.