MKB Nextebank îşi îmbunătăţeşte serviciul NexteCall

0
473

NexteCall, serviciul de call center al MKB Nextebank, permite obţinerea de informaţii privind conturile şi toate celelalte produse şi servicii deţinute de clienţii băncii, precum şi efectuarea de plăţi, transferuri în lei, schimburi valutare, modificarea limitelor de tranzacţionare pentru carduri şi constituirea de depozite la termen. Serviciul este apelabil de luni până vineri, între orele 8:00 şi 20:00, la numerele de telefon 0 800 410 310 (apelabil gratuit din toate reţelele naţionale) şi 031 403 91 17 (apelabil din orice reţea naţională sau internaţională). MKB Nextebank fac parte din Grupul european BayernLB – MKB, recunoscut ca având o lungă tradiţie financiară.

Îmbunătăţiri aduse serviciului NexteCall

MKB Nextebank îşi îmbunătăţeşte serviciul NexteCall, prin adăugarea facilităţii de tranzacţionare. Clienţii care îşi activează serviciul NexteCall pot realiza operaţiuni bancare direct prin telefon. “Strategia MKB Nextebank are la bază dezvoltarea permanentă a produselor şi serviciilor moderne, adresate clienţilor dinamici, aflaţi în căutare de soluţii personalizate. Astfel, îmbunătăţirile aduse serviciului NexteCall prin extinderea gamei operaţionale reprezintă un pas firesc în dezvoltarea unui parteneriat eficient şi de încredere cu clienţii noştri”, a declarat Anca Mitrică, director executiv Business Management al MKB Nextebank. NexteCall, alături de NexteOnline şi NexteMobile, reprezintă gama de canale alternative moderne de banking, puse la dispoziţie clienţilor săi de MKB Nextebank. Fondată în 1950, MKB Bank aduce experienţa de succes de pe piaţa maghiară, unde se află în top trei bănci. Reprezintă o bancă universală, cu accent puternic pe segmentul de companii, unde deţine peste 14% cotă de piaţă pentru produse de creditare.

BayernLB este liderul băncilor comerciale din landul bavarez al Germaniei şi se adresează atât clienţilor – companii mari şi mijlocii din Germania şi din întreaga Europă, cât şi segmentului de persoane fizice. BayernLB este membru al Sparkassen-Finanzgruppe în Bavaria şi se remarcă prin înalta performanţă la nivel regional. Printre clienţii BayernLB se numără atât companii listate la Bursă, care intră în componenţa DAX sau MDAX, cât şi companii de familie cu cifra de afaceri de peste 1 miliard de euro. De asemenea, banca este recunoscută la nivel internaţional ca expert în proiecte de finanţare a exporturilor, infrastructurii, sectorului energetic şi al energiilor regenerabile.