Organizația Pro România Craiova a trecut la PSD

0
281

Peste 400 de membri ai Pro România Craiova, în frunte cu președintele filialei, Cătălin Resceanu, și-au depus adeziunile la PSD, a anunțat, în această seară, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului și liderul PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu. “Au fost mai multe discuții, în special după alegerile locale. I-am primit cu brațele deschise. Am constatat că au fost foarte multe proiecte pe care le-am promis împreună cetăţenilor Craiovei, iar acestea vor fi şi rezolvate în următorii patru ani”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

La rândul său, Cătălin Resceanu a afirmat: “Am promis în campanie mai multe proiecte pentru smart city, pentru green city, un spital de pediatrie şi ne dorim ca împreună cu primarul Craiovei şi cu echipa sa să implementăm aceste proiecte şi să ajutăm cu tot ce putem. Suntem o echipă de tineri, profesionişti, care pot contribui la dezvoltarea municipiului și la transformarea lui într-un oraș european”.

În ceea ce îl privește pe preşedintele Pro România Dolj, Florinel Stancu, Cătălin Resceanu a spus: „Domnul Stancu are un singur interes – să ajungă deputat”.