Măsurile de ordine, pe 1 Decembrie, asigurate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj

0
87

Marţi, 01 decembrie a.c., în intervalul 10.00 – 13.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul ceremoniei oficiale consacrate Zilei Naţionale a României, ce se va desfăşura în Piaţa „A.I. Cuza” din Craiova.

Având în vedere prevederile Hotărârii nr. 967 din 12 noiembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 noiembrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, ceremonia se va desfăşura fără participarea publicului, în cadru restrâns, într-un spaţiu special delimitat în care vor avea acces doar reprezentanţii autorităţilor publice, cu respectarea regulilor privind distanţarea fizică şi a măsurilor de protecţie sanitară.

Pe această cale, ţinând cont de situaţia epidemiologică înregistrată la nivel naţional şi judeţean, adresăm rugămintea cetăţenilor să respecte legislaţia în vigoare şi recomandările făcute de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

În scopul prevenirii producerii unor evenimente sau încălcări ale legislaţiei în vigoare, pe timpul desfăşurării ceremonialului, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj va coopera cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj şi Poliţia Locală a municipiului Craiova.