Dolj: Posesori de mandate în spatele gratiilor

0
56

arestatukConform IPJ Dolj, ieri, 26 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 3 Bucovăţ au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de magistraţii Judecătoriei Craiova pe numele lui M. ALIN, 35 de ani, din Craiova. Craioveanul a fost condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 4 Craiova au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de magistraţii Judecătoriei Craiova pe numele lui B. Marin, de 53 ani, din Craiova. Bărbatul a fost condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni de fals si infracţiuni la regimul circulaţiei.

Tot ieri,  25.10.2016, poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de magistraţii Judecătoriei Craiova pe numele lui POPESCU NELU, 46 ani, din  Mârşani. Doljeanul a fost condamnat la 4 ani închisoare pentru infracţiuni de furt.

Cei trei  bărbaţi au fost încarceraţi în Penitenciarul Craiova.