Lia Olguţa Vasilescu a participat în Marea Britanie, la inaugurarea Centrului de Afaceri Craiova -Dolj din oraşul Southampton, Marea Britanie

0
37

Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu s-a aflat într-o delegaţie oficială în Marea Britanie, la inaugurarea  Centrului de Afaceri Craiova -Dolj din oraşul Southampton, Marea Britanie.

Din delegaţie mai fac parte Florin Stancu – administratorul public al judeţului Dolj şi Ileana Măjină – director pentru Proiecte cu Finanţare Internaţională în cadrul Consiliului Judeţean Dolj.

Sediul Centrului de afaceri Craiova Dolj se află în clădirea Camerei de Comerţ şi Industrie Southampton Fareham şi instituţia va facilita relaţiile între autorităţile locale şi oamenii de afaceri.

La inaugurare au participat reprezentantii Camerei de Comert şi Industrie Southampton Fareham, dar şi Călin Huma – iniţiatorul platformei Bridge, care îşi propune atât facilitatea investiţiilor britanice la Craiova, cât şi accesul la informaţii utile al administraţiilor locale din cele două ţări.

Călin Huma, un roman stabilit de 20 de ani în Marea Britanie, a organizat până acum mai multe întâlniri între oameni de afaceri dintre cele două ţări, multe concretizate în parteneriate.

Călin Huma a venit pentru prima dată la Craiova în urmă cu doi ani, la invitaţia senatorului, pe atunci, Lia Olguţa Vasilescu.

Southampton este o autoritate unitară în Marea Britanie şi unul dintre cele mai importante porturi din Regatul Unit.