A. Ivan şi Conte merg la vraciul Marijana să se trateze

0
635

Jucătorii Universităţii Craiova, Andrei Ivan şi Antoine Conte, au suferit rupturi musculare în derby-ul cu FCSB şi ar putea reveni abia în septembrie. Zilele acestea, cei doi vor pleca în Serbia, pentru a fi trataţi de vraciul Marijana Kovacevic, ca să revină mai rapid pe teren.

„S-a vândut un jucător important (Cicâldău, n.r.) şi conducerea clubului îşi doreşte să umple golul respectiv. La ultimul meci s-au accidentat doi jucători importanţi (Ivan şi Conte, n.r.) şi vor absenta în următoarea lună, cel mai probabil vor reveni pe teren în luna septembrie. Există valoare în echipă, există nivelul necesar pentru a câştiga campionatul” a declarat Laurenţiu Reghecampf, la prezentarea oficială în Bănie.

Tot în luna septembrie este aşteptat să revină pe teren şi fundaşul Paul Papp, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după ruptura de ligamente pe care a suferit-o în luna februarie. Un alt jucător care s-a accidentat în duelul pierdut de olteni pe Arena Naţională, Alex Câmpanu, resimte dureri la umăr, dar el va reveni pe teren în curând, putând fi recuperat chiar pentru duelul de joi, din Conference League.