Anunţ UAT Oras Filiasi

0
448

ANUNT PUBLIC

 

UAT Oras Filiasi, titular al proiectului  ’’Modernizare drumuri, strazi si/sau cai de acces in Oras Filiasi, Judetul Dolj’’ anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dolj, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  ’’Modernizare drumuri, strazi si/sau cai de acces in Oras Filiasi, Judetul Dolj’’ propus a fi amplasat in Orasul Filiasi, sat Racarii de Sus si sat Fratostita, judetul Dolj.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj, din Craiova, str. Petru Rares, nr. 1, judetul Dolj, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8:00-14:00 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdj.anpm.ro

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj.

 

Primar Oras Filiasi

Gheorghe Ilie Costelus