Urmărire prin Craiova pentru prinderea unui şofer fără permis

0
87

Un bărbat de 49 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a încercat, ieri, să scape de poliţiştii de la Rutieră, care îi făcuseră semn să oprească maşina, pe bulevardul Oltenia din Craiova. Oamenii legii l-au urmărit, l-au blocat în trafic şi i-au întocmit dosar penal întrucât nu avea permis de conducere.

urmarireConform reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat, ieri, în jurul orei 13.00, semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Ford, care circula pe bulevardul Oltenia din Craiova, însă conducătorul auto nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea în viteză, încercând să scape.

Poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului, pe mai multe străzi din municipiu, iar în cartierul craiovean Brazda lui Novac oamenii legii au reuşit blocarea acestuia în trafic. Astfel, la volan a fost identificat Andy Ramon Drăguţ, de 49 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta nu poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nici o categorie”, a precizat agent şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.