Farmexim a ales Volvo Trucks pentru extinderea flotei de autovehicule

1
111

Farmexim, prima companie de import şi distribuţie de medicamente înfiinţată în România, a achiziţionat recent 6 autovehicule din gama medie produse de Volvo Trucks, pentru distribuţia la nivel naţional.

Achiziţia modelului Volvo FL vine în sprijinul strategiei Farmexim de dezvoltare, care include şi completarea flotei sale auto cu o capacitate mai mare de transport, care să asigure distribuţia la scară naţională. Noile autocamioane Volvo FL vor fi folosite pentru transportul de produse farmaceutice de la noul centru logistic al companiei aflat în Baloteşti către centrele de distribuţie regionale. “Pentru a creşte eficienţa distribuţiei naţionale am ales să deţinem şi să gestionăm propria flotă. Am ales modelul Volvo FL pentru caracteristicile sale constructive şi structurale care îl fac uşor de utilizat şi de întreţinut. De asemenea, capacitatea sa de transport corespunde strategiei noastre de dezvoltare logistică. La începutul anului am inaugurat un nou centru în Baloteşti, în urma unei investiţii de 16 milioane de euro, iar în următoarea perioadă planificăm şi extinderea spaţiului alocat depozitului de la Timişoara”, a declarat Ovidiu Buluc, director general Farmexim.

Rezultatul tehnologiilor inovatoare

Volvo FL este modelul cel mai mic din gama de camioane produse de Volvo Trucks, noua versiune fiind lansată în 2013. Este compact şi uşor de manevrat, cu o ergonomie proiectată să ofere standarde înalte în privinţa siguranţei active şi pasive. Acestea contribuie la protecţia şoferului, a celorlalţi participanţi la trafic, precum şi la evitarea incidentelor care afectează disponibilitatea camionului. “Am propus partenerului nostru modelul Volvo FL pentru capacitatea mare de încărcare şi manevrabilitatea superioară, atribute esenţiale pentru o distribuţie eficientă. La acestea se adaugă şi consumul redus de combustibil, rezultatul tehnologiilor inovatoare create de Volvo Trucks”, a declarat Sigurd Wandel, director general Volvo Group Trucks Romania.

1 COMENTARIU

  1. paradoxal ininte de 1989 centrofarm cu capital de sta cu medicamente tott acumin capitalism –farmexim cu capital privat cu medicamente totmai scumpe

Comments are closed.