Cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia

0
197

Festivalul reuneste campioni nationali si internationali, dansatori profesionisti si amatori de salsa, bachata, kizomba, rueda de casino, semba si afro-house.

Evenimentul in sine este un act de manifestare artistica, o forma moderna de socializare, un indemn pentru sustinerea sanatatii prin activitati sportive si un schimb multicultural.

Prima editie a fost un real succes, iar anul acesta se astepta ca numarul participantilor, in cele 3 zile de festival, sa depaseasca 1000 de persoane, iar cei al celor implicati indirect (prin mediul online si  nu numai) sa depaseasca 15000 de persoane.

Pentru prima data in Romania, in cadrul festivalului, se va organiza si o Cupa Internationala de Kizomba – „ INTERNATIONAL KIZZ CUP CRAIOVA 2018 ”, premiata cu peste 2000 euro (premii in bani si sub forma de voucher – city break).   Acesta competitie este una dintre cele mai mari din lume, avand in vedere premiile acordate, iar concursul se adreseaza tuturor dansatorilor de kizomba/semba, indiferent de nivel (amatori/profesionisti).

Informatii si rezervări pot fi făcute pe pagina web www.oneweekend.ro, la adresa de e-mail: festivalcraiova@gmail.com  sau la numărul de telefon 0762.322.786.