Victorii la scor pentru handbalistele şi voleibaliştii Craiovei

0
104

Echipa feminină de handbal a Craiovei a obţinut două victorii în patru zile în Liga Florilor, ambele destul de lejer. După succesul de la Slatina, de joi, a urmat cel de duminică, din Sala Polivalentă, cu U Cluj, scor 31-18 (16-10). În ambele jocuri, Bogdan Burcea le-a oferit şansa de a evolua şi jucătoarelor mai tinere, odihnindu-şi astfel şi titularele pentru importantele meciuri ce urmează, mâine, de la ora 17, în deplasare, cu HC Zalău, iar sâmbătă, tot de la ora 17, în Polivalentă, marele duel cu Lada Togliatti, în sferturile de finală ale Cupa EHF. Contra Clujului, au evoluat pentru SCM Craiova: Dumanska, Stanciu (portari), Nikolic 7 goluri, Elisei 7, Popescu 4, Trifunovic 3, Pricopi 3, Florianu 2, Şelaru 2, Rădoi 1, Colac 1, Tudor 1, Vizitiu 1, Klikovac, Ţicu, Stoican.

Despre acest joc, Bogdan Burcea a declarat: “Le-am spus fetelor că nimeni nu vine să se predea şi fiecare echipă încearcă să obţină puncte, indiferent de adversar. Sunt bucuros că a fost un joc facil, cu excepţia primelor 10 minute, şi că toate fetele sunt sănătoase.”

Tânăra Teodora Popescu a reuşit cel mai bun meci în tricoul Craiovei, marcând de patru ori. La final, ea a declarat: “Mă bucur că am reuşit să câştigăm şi îi mulţumesc domnului antrenor că mi-a dat ocazia să joc şi să marchez câteva goluri. Ne aşteaptă o deplasare grea la Zalău, unde va fi un nou meci foarte greu şi sâmbătă va fi partida cu Lada Togliatti, unde sper să avem aceeaşi susţinere ca în partida cu Brest.”

Şi voleibaliştii craioveni au obţinut un succes net, tot pe teren propriu, cu CSM Bucureşti, scor 3-0, pe seturi: 25-22, 25-20, 25-22, în ultima etapă a sezonului regulat. Victoria o apropie pe formaţia din Bănie la 2 puncte de echipa Primăriei Capitalei, aflată pe locul 5. Echipa lui Dan Pascu va începe play-off-ul în deplasare, cu liderul, Steaua, duminică, 4 martie, de la ora 13-30 (în direct la Digisport). Obiectivul alb-albaştrilor în play-off este clasarea pe locul 4, ocupat acum de Zalău, care are 4 puncte în plus.