Natalie Portman nu va participa la decernarea Premiilor Oscar

0
49

Actriţa în vârstă de 35 de ani, nominalizată la Oscar la cea mai bună actriţă pentru filmul biografic ‘Jackie’, s-a retras de la participarea la ceremonia de gală din Hollywood din cauza sarcinii, aceasta fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil pe care îl are cu coregraful şi dansatorul francez Benjamin Millepied.

natalie portamnActriţa a declarat: ”Din cauza sarcinii mele, nu pot participa la Gala Academiei de Film. Sunt atât de norocoasă să mă număr printre colegii mei nominalizaţi şi le urez cel mai frumos weekend.” Natalie a absentat, de asemenea, de la gala Independent Spirit Awards din Santa Monica, de sâmbătă seară. Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea său copil pe care îl are alături de soţul său, Benjamin Millepied, iar anterior a acceptat premiul pentru cea mai bună actriţă la Gala Oscar din 2011, când era însărcinată cu fiul său, Aleph, în vârstă de cinci ani în prezent.

Natalie şi Benjamin nu au pregătit deocamdată o listă de nume posibile pentru noul lor bebeluş întrucât sunt de părere că este important mai întâi să ”facă cunoştinţă” cu copilaşul. Întrebată dacă a ales un nume pentru noul membru al familiei, Natalie a declarat recent: ”Trebuie să faci cunoştinţă mai întâi cu copilul. Trebuie să vezi întâi bebeluşul şi apoi îţi vei da seama.” Într-o declaraţie anterioară despre ‘Jackie’, Natalie a insistat că este ”mândră de film”, fiind axat pe viaţa fostei Prime Doamne a SUA, Jackie Kennedy, după asasinarea soţului său, preşedintele John F. Kennedy.