Reghe crede că va fi greu, dar spectaculos, meciul cu Sepsi

0
216

Universitatea Craiova deschide etapa a 23-a a Ligii I, vineri, de la ora 20, în deplasare, cu Sepsi. Alb-albaştrii pleacă azi, cu autocarul, spre Sf. Gheorghe, unde îi va aştepta un meci dificil, dar în acelaşi timp spectaculos, conform antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

„Pentru noi va fi un meci foarte important, avem nevoie de stabilitate, de cele 3 puncte, pentru a rămâne în partea superioară a clasamentului, având în vedere că şi celelalte echipe contracandidate la play-off au câştigat, ne obligă şi pe noi. Întâlnim o echipă foarte bună, a avut 10 meciuri fără înfrângere înaintea eşecului de la Botoşani. Locul din clasament al celor de la Sepsi nu are nicio legătură cu prestaţia echipei, una foarte bună, cu jucători valoroşi şi cu un antrenor foarte bun, Bergodi, care ne şi cunoaşte foarte bine. Se vor întâlni două echipe care joacă fotbal, sunt foarte spectaculoase pe jocul ofensiv, au jucători tehnici. Ne va fi foarte greu, pentru că avem multe accidentări şi mulţi jucători care vin după COVID-19, intervine şi vremea, probabil va ninge şi va fi o temperatură cu mult sub ce avem la Craiova şi ne va îngreuna jocul. Sigur că va fi dificil, dar ne dorim să câştigăm, pentru noi fiecare meci este cu mare încărcătură. A fost important că am câştigat cu Rapid, pentru că nu ne-am putut antrena cum doream, mai aveam nevoie de amicale, dar din păcate nu s-a putut, încercăm să-i aducem pe jucători la forma maximă” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Mihai Căpăţână a adăugat: „Ne aşteaptă o partidă foarte grea, am văzut şi meciul lui Sepsi la Botoşani şi nu trebuiau să piardă acolo. Important este că noi am început cu dreptul acest mini-retur şi ne dorim să mergem în continuare pe aceeaşi linie şi să câştigăm şi la Sepsi. Este un plus de moral, veneam după o perioadă grea, inclusiv după problemele cu COVID şi ne dă încredere. Îl cunoaştem pe domnul Bergodi, ştim cu pregăteşte meciurile, şi el ne ştie bine, dar important este cum ne facem noi jocul, pentru a câştiga şi a ne consolida locul de play-off. Cred că vremea ne va dezavantaja, dar trebuie să ne adaptăm. E bine că vor fi mulţi spectatori la meci, te motivează acest lucru şi oricum vom avea şi noi galeria cu noi”.