Topul Firmelor din județul Dolj

0
2471

Topul Firmelor din județul Dolj, eveniment organizat în fiecare an de Camera de Comerț și Industrie a județului Dolj, este cel mai important eveniment de business din județ și locul unde an de an se întâlnesc cele mai importante și performante societăți comerciale ale acestei regiuni. Cu o tradiție de peste 25 de ani, cele mai importante firme din Dolj vor fi premiate în cadrul Galei Topul Firmelor, joi, 28 noiembrie 2019, incepand cu orele 16.30, la Flora Events Craiova.

Topul firmelor din acest an este o recunoaştere publică a celor mai performante companii din judeţul Dolj. Clasamentul a fost realizat pe baza unei metodologii unice la nivel naţional, ţinând cont de situaţia financiară din anul 2018. Pe locurile 1-10 din top s-au clasat 2.521 de firme din judeţul nostru, dintre care 1.387 de firme ocupă locurile 1-3. Se vor acorda premii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 3 ani, distincţii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 5 ani şi trofee de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri de peste 10 ani.

Printre indicatorii folosiţi la determinarea Topului Firmelor se numără: cifra de afaceri netă, profitul şi rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat. Topul este structurat pe şapte domenii de activitate: – Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech; – Industrie; – Agricultură, Silvicultură şi Pescuit; – Construcţii; – Servicii; – Comerţ; – Turism.

În cadrul Galei din acest an, zece dintre companiile prezente, vor fi premiate pentru spiritul inovator si perseverenţa cu care s-au dăruit timp de 25 de ani afacerilor, realizând astfel cu adevărat performanţă în domeniul de activitate specific.