“Constelații”, cu Ana Ularu și Radu Iacoban, joi, pe scena Teatrului “Colibri”

0
510

Joi, 29 noiembrie 2018, la ora 19.00, Teatrul pentru Copii și Tineret “Colibri” din Craiova și Teatrul ACT București invită publicul la spectacolul “Constelații”, de Nick Payne, cu Ana Ularu și Radu Iacoban, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan. Spectacolul, care deschide Stagiunea Colibri.ACTul 3, este o producție Teatrul ACT – 20 de ani și a fost inclus anul acesta în selecția oficială a Festivalului Național de Teatru. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

«”Constelații” are marea calitate de a sparge bariere. De a emoționa fără a fi lacrimogen, de a amuza fără a arăta cu degetul. Avem un cuplu în toate variantele lui de eroare – un cuvânt greșit, o atitudine prea rece sau prea explozivă, nepăsare, infidelitate.

Dar, spre deosebire de eșecurile din viață, cele de pe scenă se desfășoară în multivers, iar în realitățile lor diferite cei doi primesc mereu altă șansă. Un el și o ea se întâlnesc. Mințile, corpurile, sentimentele lor converg, se complementează, se îmbină, se resping și, cel mai important, coexistă în timpuri și spații diferite simultan. Textul lui Nick Payne este o partitură excelentă pentru actori și o provocare continuă pentru spectatori». Radu Iacoban, regizor (www.teatrulact.ro)

Radu Iacoban, cunoscut ca actor, regizor, dramaturg, se regăsește deopotrivă în teatru și film unde a colaborat cu regizori ca Andrei Creţulescu, Cristian Mungiu, Ana Lungu.

Pe lângă rolurile din teatrul și filmul românesc, actrița Ana Ularu este cunoscută și apreciată pentru rolurile jucate în producții din cinematografia mondială, alături de mari actori precum Keanu Reeves, Tom Hanks, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Jeremy Irons. De asemenea, Ana Ularu joacă rolul Vrăjitoarei cea Rea din Vest în serialul NBC „Emerald City“, inspirat de povestea „Vrăjitorul din Oz“.

Biletele, la preţul de 20 lei, se pot procura de la Agenția Teatrului “Colibri”, deschisă între orele 10.00-13.00 și 16.00-19.00.