“U” Craiova pierde la Iaşi cu 2-1

0
49

Universitatea Craiova a pierdut al doilea meci la rând în Liga I, după eşecul cu Astra de la Severin venind cel de la Iaşi, în faţa unei echipe care nu mai gustase succesul de 7 meciuri şi a avut mai mulţi jucători de bază absenţi în seara aceasta. Echipa lui Neagoe a deschis scorul prin Ciucur, care a finalizat cu un şut la vinclu de la 16 metri o serie de tentative ale colegilor săi de a marca la o lovitură de colţ. Ştiinţa a avut mai mult ocazii de a egala până la pauză, dar a transformat doar una, prin Băluţă, cu un şut perfect în colţul lung.

După pauză, Universitatea nu a mai avut acelaşi apetit ofensiv şi a primit gol dintr-un penalty oferit de Popov gazdelor, la un fault asupra lui Creţu. A transformat ungurul Bole, care a adus victoria moldovenilor, fiindcă alb-albaştri au mai avut doar o şansă de gol până la final, ratată de Rambe.

După 17 etape, Ştiinţa este pe locul 2, cu 30 de puncte, iar în următoarea etapă joacă pe Extensiv, cu Timişoara, miercuri, 30 noiembrie, de la ora 14.

CSMS Iaşi – Universitatea Craiova          2-1

Au marcat: Ciucur 5, Bole 71 (p.) / Băluţă 44

Stadion: Emil Alexandrescu, spectatori: 1.500

CSMS: Grahovac – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sato – Ciucur (39 Ciucă), Creţu, V. Gheorghe, Bole – Bădic (58 Țigănaşu), Moldovan (73 Danale). Antrenor: Eugen Neagoe

Universitatea: Calancea – Briceag, Popov, Acka, Vătăjelu – Bancu (40 Rambe), Zlatinski, Băluţă – Ivan, Măzărache (78 Surugiu), Nuno Rocha (72 Mateiu). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Arbitri: Balaj Cristian, Artene Ovidiu, Nicoară Marius