„Confluențe cromatice“, pe simezele Galeriilor „Cromatic“

0
411

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj și Asociația Seniori Art Craiova vernisează joi, 28 octombrie 2021, în Galeriile „Cromatic“, expoziţia de pictură, grafică și sculptură „Confluențe cromatice“, realizată de artiștii plastici Mariana Montegaza și  Dragoș Brădiceanu.

Absolventă a Școlii de Artă ,,Grigore Gabrielescu“, Mariana Montegaza urmează cursurile de master ale Facultății de Teologie Ortodoxă, din cadrul Universității din Craiova, specializarea Conservare și restaurare a picturii murale, sub îndrumarea lectorului universitar Gabriela Ștefăniță. A deschis expoziții personale și a participat la expoziții de grup la Calafat, Sebeș, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca.

Dragoș Brădiceanu estelicențiat al Facultății de Teologie Ortodoxă, din cadrul Universității din Craiova, departamentul Sculptură, creațiile sale regăsindu-se în mai multe expoziții de grup.

Intrarea estel iberă, iar accesul este permis, îngrupuri de maximum 4 persoane, pe baza certificatului digital al UE privind COVID-19, pe suport hârtie sau în format electronic, cu obligativitatea purtării măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei și respectarea regulilor de igienă și distanțare fizică.

Lucrările vor mai putea fi admirate și pe paginile facebook ale instituției: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/CJCPCTDj).

Expoziţia„Confluențe cromatice“va rămâne deschisă la Galeriile „Cromatic“  până la 19 noiembrie 2021, în intervalul orar 09:00 – 16:00, de luni până vineri.