Gorghiu: Le solicit lui Dragnea şi Oprea să se delimiteze de afirmaţiile calomnioase ale lui Ponta

0
211

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le cere liderilor PSD şi UNPR Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea să se delimiteze de afirmaţiile premierului Victor Ponta referitoare la posibila implicare a preşedintelui Klaus Iohannis în timiterea acestuia în judecată, considerându-le “calomnioase”.

“Le solicit domnilor Dragnea şi Oprea, tutorii politici ai lui Victor Pontaşi totodată cei care îl girează în fruntea Guvernului României, explicaţii pentru derapajele de ieri seară ale prim-ministrului trimis în judecată. Cred că este imperativ ca liderii principalelor partide din coaliţia de guvernare să se delimiteze public de afirmaţiile lui Victor Ponta, calomnioase şi nedemne de funcţia pe care o ocupă”, a scris, vineri, pe facebook, Alina Gorghiu.

Ea a menţionat că modul în care Ponta înţelege să ducă lupta pentru supravieţuire politică aduce prejudicii României şi cei care îl spijină au timp până la votul moţiunii de cenzură să se decidă. “Modul în care premierul Ponta înţelege să ducă lupta pentru supravieţuire politică aduce grave prejudicii României. Cei care îl sprijină politic pe Victor Ponta au suficient timp, până marţi, la votul asupra moţiunii de cenzură a PNL, să analizeze cu grijă dacă sunt dispuşi să dea socoteală pentru fiecare ieşire în decor a acestui prim-ministru compromis moral şi politic”, a mai arătat Gorghiu.