Arestat după ce a furat bunuri de 3.000 de lei din locuinţa unei craiovence

0
266

Un oltean de 27 de ani, care a intrat prin efracţie în apartamentul unei craiovence şi i-a furat bijuterii şi bunuri în valoare de 3.000 de lei, a fost prins de poliţiştii Secţiei 4 Craiova la scurt timp după comiterea faptei. A fost reţinut marţi, iar ieri a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care i-a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în cursul zilei de marţi, poliţişti de la Formaţiunea de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 4 Craiova l-au depistat, în cartierul Brazda lui Novac din Craiova, pe Constantin Obloja, de 27 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt care avea asupra sa mai multe bunuri a căror provenienţă nu a putut să o justifice. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta, cu puţin timp înainte de a fi prins de poliţişti a sustras bunurile respective dintr-un apartament aparţinând Ceraselei Băjînaru, din Craiova. Prejudiciul, în valoare totală de 3.000 lei, reprezentând bijuterii şi alte bunuri, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

”În baza probatoriului administrat faţă de tânăr s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, dispunându-se totodată reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj. Ieri după-amiază, după ce a fost audiat şi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care a dispus arestarea sa pe o perioadă de 29 de zile. Oamenii legii continuă cercetările, întrucât există posibilitatea ca inculpatul să nu fie la prima faptă de acest gen comisă în Craiova.