81 de locuri cu taxă în sesiunea suplimentară din septembrie de la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică

1
366

Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică scoate la concurs, în sesiunea suplimentară septembrie 2013, 81 de locuri cu taxă în sesiunea suplimentară din septembrie.

 • Domeniul Ingineria Sistemelor cu două programe de studii universitare de master: Master în Automatica Sistemelor Complexe: 14 locuri cu taxă;

Master în Tehnologii Informatice în Ingineria Sistemelor: 14 locuri cu taxă;

 • Domeniul Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei cu trei programe de studii universitare de master: Master în Information Systems for e-Business: 13 de locuri cu taxă; Master în Ingineria Calculatoarelor şi Comunicaţiilor: 14 locuri cu taxă; Master în Inginerie Software: 13 de locuri cu taxă;
 • Domeniul Mecatronică şi Robotică cu programul de studii universitare de master: Master în Sisteme de Conducere în Robotică: 13 locuri cu taxă.

Înscrierile se vor face în perioada 25 – 27 septembrie 2013 între orele 8.30 – 15.00.

1 COMENTARIU

 1. RECTORUL CLAUDIU DANISOR SFIDEAZA JUSTITIA

  Rectorul Dan Claudiu DANISOR, profesor la Facultatea de Drept a Universității din Craiova se opune punerii în execuție a unei sentințe judecătoreşti. Din data de 15 febr. 2013 şi până la această dată acest rector a refuzat să pună în execuție sentința 555/PI/15.02.2013 din dosarul 19232/63/2010 care potrivit legii este definitivă şi executorie de drept. Cu amenințări la adresa mea, cu tertipuri şi practici staliniste, acest profesor de drept care refuză punerea în aplicare a unei sentințe la litigii de muncă este o ruşine pentru nația română. Am sesizat şi ministrul educației iar d-l REMUS PRICOPIE tace adică tolerează şi susține găştile locale.
  Se pare că acest rector are lipsuri mari în înțelegea şi aplicarea legilor în vigoare şi în special codul muncii. Deşi i-am solicitat constant în scris să pună în aplicare dispozitivele sentinței 555, d-l Claudiu DANISOR a refuzat să respecte o lege pe care i-o reamintesc:
  1. dispoziţiile legii 53/2003 (valabilă la data iniţierii acţiunii în justiţie) la art. 289 prevede în mod imperativ ,
  Art. 289. – Hotarârile pronuntate in fond sunt definitive si executorii de drept.
  Precizez că şi noul cod al muncii reactualizat în anul 2013 prin legea 2/2013 prevede imperativ:
  Art. 274 Hotărârile pronunţate în fond sunt definitive şi executorii de drept.
  Această înverşunare a d-lui Dănişor împotriva justiției provine din cauza unei judecătoare „neascultătoare” care a trecut peste interesele găştii lui Dănişor şi prin dispozitivul sentinței 555/PI/15.02.2013 a hotărât:
  1. Dispune anularea Deciziei 4340 A/08.12.2010 emisă de intimata Universitatea din Craiova
  2. Dispune repunerea părților în situația anterioară şi obligă intimata Universitatea din Craiova la reîncadrarea contestatorului pe postul şi funcția ocupate anterior emiterii decizieicontestate, precum şi la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat contestatorul începând cu data comunicării deciziei de sancționare anulate şi până la data reintegrării efective.
  3. Obligă intimata Universitatea din Craiova la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 855,56 lei către contestator.
  Ce nu înțelege d-l Dănişor? Nu pricepe termeni ca „situație anterioară” , „post”, „funcție” etc.sau se preface că nu înțelege. A trimis la cele două întâlniri cu subsemnatul nişte persoane fidele logicii defectuoase a acestui rector ca Anca Udrea, Emilia Buşe şi doi prorectori Cezar Spânu şi Ciupitu care îmi vâră sub nas o fişă de post cu predare în limba engleză adică pe un post pe care am fost încadrat abuziv în anul 2010/2011 şi pe care l-am contestat în instanță. Aceşti indivizi doar ştiu să mă amenințe că dacă nu cedez la aceste presiuni voi avea din nou probleme, eu şi familia mea (cazul juristei Anca Udrea).
  O descriere a faptelor criminale ale cuplului Popescu Dan- Sandu Alexandra au fost prezentate în presa din 2011. In fapt ziarul ATAC începând cu 21 iunie 2011 a publicat o serie de articole privind clanul mafiot din universitatea craioveană şi caracatița din justiție care susține acest clan (cazul judecătoarei Vijloi Daniela – mediatizat în presă).
  In anul 2010 gaşca fostului rector ION VLADIMIRESCU cu stalinistul POPESCU DAN au decis în stil bolşevic să mă elimine fizic interzicându-mi să mai predau în universitatea craioveană unde cei doi au odrasle care au ocupat poziții însemnate şi ale căror interese de gaşcă trebuiau aparate călcând pe cadavre.
  Beneficiind de sprijinul fidel al unor judecători care au funcții didactice la cumul în cadrul Facultății de Drept din Craiova , cuplul Ion Vladimirescu-Dan Popescu a trecut la acțiuni criminale îndreptate împotriva familiei mele iar actualul rector a continuat să ducă mai departe acțiunile criminale ale clanului VLADIMIRESCU.
  Am contestat în justiție acțiunea criminală a clanului VLADIMIRESCU iar după tergiversări nejustificate, instanța de la Tribunalul Timiş unde a fost strămutat dosarul 19232/63/2010 le-a dat puțin peste bot în special stalinistului POPESCU DAN, cel care s-a ocupat personal de mine, fiind membru în comisia de cercetare disciplinară. Voi reveni cu amănunte care sfidează patologicul.

  Ion Cârstea
  Bursier Fulbright

Comments are closed.