A murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

0
36

O craioveancă de 58 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie petrecut luni seara, în municipiu. Femeia a fost izbită de un autoturism Dacia Break, al cărei şofer nu s-a sinchisit să oprească, deşi aceasta traversa regulamentar strada, victima decedând la scurt timp, în spital, din cauza leziunilor grave pe care le suferise.

Tragedia s-a petrecut luni seara, în jurul orei 20.30, în Craiova. Conform poliţiştilor de la Biroul Rutier Craiova, care au efectuat cercetările în cauză, Ion Micu, de 51 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Dacia Break cu numărul DJ-27-MLV pe strada „George Enescu”, din localitate, la trecerea pentru pietoni de la intersecţia cu strada „Opanez” nu i-a acordat prioritate de trecere Mariei Cocârlă, în vârstă de 58 de ani, din Craiova, care traversa regulamentar, pe „zebră” şi a izbit-o violent, cu partea dreaptă a autovehiculului, aruncând-o câţiva metri.

Ambulanţa sosită la faţa locului a transportat-o pe femeie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, însă medicii de aici n-au putut face nimic pentru aceasta, întrucât din pricina leziunilor grave pe care le suferise a decedat la scurt timp. Poliţiştii l-au audiat pe şofer, care n-a fost în stare să explice de ce nu a văzut-o pe femeie şi nu a oprit la trecere, cum ar fi fost normal, astfel că i-au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.