Judecătoarea Adina Daria Lupea îl desfiinţează realmente pe Cristi Danileţ

0
428

Judecătoarea Adina Daria Lupea, de la Curtea de Apel Cluj-Napoca, o mai veche tenace adversară a judecătorului Cristi Danileţ, acesta la rândul său adversar al Danei Gîrbovan, îi pune acestuia o serie de întrebări demolatoare. Cu acces interesant, la verbul caustic, topică îngrijită, Adina Daria Lupea chiar ştie să facă… un rechizitoriu. Iată-l: „Doamne fereste de memoria scurta! Vorbesc asa, la persoana a doua singular de amorul artei, ca daca ne luam unii pe altii la intrebari, fiti siguri ca sunt intrebari destule

Cand ai fost numit consilier la Macovei din judecator de tribunal, cu cine ai discutat si cand? Nu v-ati sunat la telefon deloc si nici nu v-ati scris, ati vorbit prin Morse.

Cand ai mintit un tribunal intreg ca ai probleme de familie si ca ai nevoie de concediu de odihna, cand tu mergeai pe sest consilier la Macovei, cum a fost? Transparent?

Dar cand ai fost revocat din functia de membru CSM de peste 1000 de judecatori cum a fost?

Dar cand te folosesti de inamicii colegilor tai, punand troli la Inspectie pe numele lor, cum e? Te simti liber si inamovibil?

Dar cand uiti de arestati si le expira masura, cum e? Ai vreo responsabilitate?

Cand CCR era buna cu tine si te repunea in functie cu 6-3 cum a fost?

Dar cand ti-ai denuntat cel mai bun prieten la DNA, oferindu-te martor voluntar, cum a fost? Ca pana una alta, Adi Neacsu a fost condamnat cu 5-3. Adica 5 judecatori din 8 ai ICCJ au considerat ca e nevinovat.

Ce institutie ai condus pana atunci, cand ai fost pus sa inventariezi arhiva SIPA? S-au facut ceva cursuri de formare, inainte, sau ai intrat pur si simplu acolo?

Cand UNJR te-a sprijinit in candidatura la CSM cum a fost? Atunci numarai membrii asociatiei?

Cand participi la interviuri la televiziuni obscure cum este? Te invită asa, ca le era drag de tine, nu e asa?

Cand ai mintit judecatorii de la Cluj ca toata lumea va vota revocarea doamnelor Baltag si Oprina cum a fost?

Cum a fost cand erai in fata Curtii de Apel, primind inocent flori de la copii nevinovati, in spatele palmitelor galbene #rezist pentru justitie cum a fost?

Cand ai negociat cu un sef de stat numirea unui procuror in functia de presedinte al CSM cum a fost?

Raspuns: Pentru ca puteai! Eu nu formulez 12 intrebari ci mai multe. Anterior Cristi Danileţ, formulase nişte interogaţii, destul de ofilite, la adresa judecătoarei Dana Gîrbovan.