Călin Popescu Tăriceanu, discuții cu Viorica Dăncilă la Guvern

0
318

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a avut discuții, luni, cu premierul Viorica Dăncilă, la Guvern, au declarat surse politice pentru Mediafax. Întâlnirea vine în contextul în care ALDE ar urma să decidă luni dacă rămâne sau nu la guvernare. De asemenea, în timpul ședinței coaliției, liderii PSD au fost convocați de Viorica Dăncilă în ședință a Comitetului Executiv, pentru ora 17.00.

Potrivit surselor citate, liderii PSD și ALDE au avut discuții la Palatul Victoria. Ședința coaliției era anunțată în că de săptămâna trecută, în contextul în care ALDE se va reuni tot luni la Parlament în Biroul Politic Central şi în Delegaţia Permanentă Naţională pentru a decide dacă rămâne la guvernare alături de PSD sau începe o alianță cu Pro România.
De asemenea, potrivit unor surse citate de Digi 24, în timpul ședinței coaliției, liderii PSD au fost convocați de Viorica Dăncilă pentru o ședință a Comitetului Executiv, de la ora 17.00.
Liderul PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică, în Satu Mare, că nu a avut nicio discuție cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cu care va vorbi, luni, într-o ședință a coaliției, în care vor fi lămurite mai multe aspecte.
Ultima discuție dintre Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu a avut loc miercuri, însă nu au ajuns la un consens privind restructurarea Guvernului cerută de ALDE, potrivit unui comunicat transmis de partidul lui Tăriceanu imediat după întrevedere.