Şi-a omorât nevasta în bătaie

0
365

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Dobreşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în cursul zilei de ieri, sub acuzaţia de omor calificat, după ce şi-a omorât în bătaie soţia, pentru că o bănuia că-l înşeală.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Ion Verde şi-a omorât în bătaie soţia, pe Crina Verde, de 50 de ani, la locuinţa comună, din satul Murta, comuna Dobreşti. Anchetatorii au fost anunţaţi luni dimineaţă, în jurul orei 3.00, că în locuinţa familiei s-a petrecut o tragedie. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti şi procurori s-a stabilit că, Ion Verde, după ce a consumat din plin băuturi alcoolice şi s-a îmbătat, pe fondul geloziei, suspectând-o că-l înşeală, a luat-o la bătaie pe soţia sa, lovind-o repetat cu pumnii şi picioarele până când aceasta nu a mai mişcat. Medicii de pe ambulanţa solicitată la faţa locului n-au mai putut decât să constate decesul femeii.

În urma autopsiei, medicii legişti au stabilit că femeia avea leziuni din cap până-n picioare (traumatism cranio-cerebral, fracturi costale etc.) rezultat al agresiunii suferite. Autorul a fost adus la Craiova, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost audiat de procurorul de caz şi a fost reţinut pentru 24 de ore, în cursul zilei de luni, iar ieri a fost arestat preventiv: „Dispune arestarea preventivă a inculpatului Verde Ion pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 25.08.2015 până la data de 23.09.2015 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi 25.08.2015”, se arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Dolj.