Robotul Curiosity s-a “împiedicat” PE MARTE de VÂRFUL UNEI PIRAMIDE.

0
87

Suntem în fața unei descoperiri incredibile, titrează presa internațională, care publică o fotografie făcută de robotul Curiosity pe suprafața planetei roșii. Robotul NASA s-a împiedicat de rețineți, VÂRFUL UNEI PIRAMIDE. Sau cel puțin așa pare. Are mărimea unei mașini și o formă perfect piramidală. Inițial, NASA a publicat fotografiile cu un comentariu care nu anunța nimic: Cercetătorii anunțau că roverul Curiosity a dat peste “o formațiune stâncoasă ciudată”, iar comentariile au început să curgă în valuri.

“E o piramidă toată ziua, ce formațiune stâncoasă”, “Este vârful unei piramide îngropate”, “să știți că nu suntem toți proști, nu încercați să minimizați așa ceva” sunt principalele comentarii care însoțesc fotografiile NASA. De asemenea, mai mulți experți au publicat pe blogurile lor ample comentarii, în care se întreabă de ce NASA continuă să excludă existența unei vechi civilizații pe suprafața planetei Marte și să considere descoperirea nimic mai mult decât o formațiune stâncoasă și o pură coincidență.

Mai mult, cercetătorii de la NASA au vrut să tempereze avântul opiniei publice în privința descoperirii și precizează că cel mai probabil este vorba despre o stâncă și că n-are cum să fie vorba despre rămășițele unei civilizații extraterestre. O declarație destul de ciudată, dacă luăm în calcul imaginile. Și mai bizar, NASA nu a dat publicității imagini cu obiectul de aproape, deși robotul Curiosity se afla la câțiva metri de presupusa structură. Că să fie lucrurile și mai ciudate, în calupul de imagini publicate de NASA nu se regăsesc decât două poze cu structura, făcute de la depărtare, deși era cel mai interesant obiect din fotografie.

Acum, dacă este vârful unei piramide și are mărimea unei mașini, structura este una gigantică, comparativă cu cea a Marii Piramide de pe Pământ.

Sursa