Echipa de fotbal a IPJ Dolj a câştigat Cupa Lotus

0
431

Echipa de fotbal a IPJ Dolj a câştigat a X-a ediţie a Turneului Internaţional de Fotbal Cupa LOTUS, desfăşurat în perioada 20 – 24 mai 2015 în staţiunea Băile Felix.

Competiţia, organizată de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) România- Regiunea 3 Bihor, este una de tradiţie, care reuneşte cele mai bune reprezentante ale Ministerului Afacerilor Interne. În acest an, în care s-a desfăşurat ediţia cu numărul 10, au participat 39 de  echipe de fotbal din toată ţara. Echipa I.P.J. Dolj a „recidivat”, câştigând din nou acest trofeu, după o pauză de un an, ediţia a VIII-a, din anul 2013 fiind „adjudecată” prima data de poliţiştii doljeni. Echipa IPJ Dolj  a fost repartizată iniţial în grupa a treia, fiind cap de serie, împreună cu echipele din Arad, IPA Tecuci – Galaţi, IPA Bihor şi Galaţi, grupă câştigată de echipa poliţiei doljene cu trei victorii şi o înfrângere. În sferturile de finală poliţiştii doljeni au întâlnit echipa IPA Brăila,  reuşind, la capătul unui meci strâns, să se impună cu 1-0. După acest parcurs fulminant, echipa doljeană a avut de înfruntat echipa IPA Timişoara, în faţa căreia au făcut un joc excepţional şi au învins cu scorul de 4-1, ajungând în finală. Finala a fost disputată în compania colegilor de la Drobeta Turnu Severin, iar la finalul meciului, unul de altfel tensionat, cu multe faze la ambele porţi, poliţiştii doljeni au reuşit să ridice „Cupa Campionilor”, câştigând finala cu scorul de 3 – 1. Din echipa câştigătoare au făcut parte agent şef adjunct Ilie Alin, agent şef adjunct Ilie Mircea, agent Sălcianu Ionuţ, agent principal Nicolin Alin, agent principal Ştoiu Bogdan, agent principal Dinuică Laurenţiu, agent şef adjunct Prună Radu, agent principal Bortofleac Marius, agent şef Surcel Doru, agent Pătru Alin, subcomisar Stuparu Constantin, subcomisar Călărăşanu Cătălin, agent şef principal Budrică Gheorghe – antrenor/manager.

De asemenea, ca element de noutate pentru fotbalul doljean, agentul şef adjunct de poliţie Prună Radu a câştigat tiltul de „Cel mai bun jucător al turneului”. Conducerea IPJ Dolj i-a felicitat pe câştigători.