Dolj: Razie de amploare în Bechet și localitățile arondate

0
193

Lucrători ai structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au organizat, în cursul zilei de astăzi, o razie în sistem integrat, pe raza de competenţă a oraşului Bechet, pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi în scopul diminuării riscului rutier şi a fenomenului infracţional, la care au participat toţi lucrătorii de poliţie. Pe parcursul raziei, s-au constatat 168 de abateri de natură contravenţională, pentru care s-au aplicat amenzi în sumă de 68 000 lei.

Potrivit IPJ Dolj, pentru creșterea eficienţei, dispozitivul rutier a cuprins lucrători din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Formaţiunea Rutieră Dăbuleni, Formaţiunea Rutieră Segarcea, o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, Serviciului de Ordine Publică, dar şi poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Daneţi.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost controlate 512 autovehicule şi legitimate 652 de persoane iar pentru cele 168 de abateri de natură contravenţională constatate s-au aplicat amenzi în sumă de 68 000 lei, dintre care: 4 pentru alcool, 30 pentru nerespectare regimului legal de viteză, 44 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri prevăzute de OUG 195/2002). De asemenea, polițiștii rutieri au reținut 14 permise de conducere (4 pentru consum de alcool, 3 pentru depășirea vitezei regulamentare, 3 pentru depăşire neregulamentară, restul pentru alte abateri ) şi au retras 4 certificate de înmatriculare. Totodată, oamenii legii au constatat 4 infracţiuni pentru care au întocmit dosare de cercetare penală.