Burse oferite de Ambasada Franţei pentru studenţii români

0
85

Compania Michelin România şi Ambasada Franţei în România propun două burse de 10 până la 12 luni pentru a urma studii de nivelul anului 2 de master în Franţa (un semestru de studii + un semestru în întreprindere). Formarea va debuta în luna septembrie 2013. La sfârşitul acesteia, candidatul ales va fi angajat în cadrul societăţii Michelin România şi va putea beneficia de mobilitate geografică de-a lungul carierei sale.

Ambasada Franţei în România va pune la dispoziţia bursierilor o locuinţă în Franţa, asigurarea socială şi va achita înscrierea în cadrul instituţiei de învăţământ (până la 6.100€ pe an pentru înscriere, iar  compania MICHELIN România va suporta cheltuielile curente în Franţa. Dacă nivelul de cunoaştere a limbii franceze al candidatului este considerat ca fiind “insuficient”, acesta va beneficia  de cursuri de limba franceză, timp de 6 luni, plata acestora fiind suportată de Ambasada Franţei în România.

 

Înscrierile se fac trimiţând un curriculum vitae, însoţit de o scrisoare de motivaţie înainte de data de 15 martie 2013, prin e-mail, la adresa: isabelle.glas@diplomatie.gouv.fr sau prin poştă în atenţia: doamnei Isabelle  GLAS, responsabil misiune pentru cooperarea universitară, Institutul francez din România, bd. Dacia  nr. 77, sector 2, 020051 Bucureşti.