„Liliacul”, la Opera Română Craiova

0
295

Opera Română Craiova îi invită în această săptămână pe iubitorii muzicii la o reprezentație specială a operetei „Liliacul” de Johann Strauss (fiul), care va avea loc în sala Cercului Militar din Craiova, sâmbătă, 28 ianuarie 2023, de la ora 19.00.

O noapte de bal de neuitat și un veritabil carusel de identități greșite și răzbunare malițioasă, „Liliacul” este cel mai îndrăgit, strălucitor și așteptat spectacol al începutului de an.

Memorabilele pagini muzicale ale îndrăgitei creații a lui Johann Strauss (fiul) vor fi interpretate în această săptămână de o distribuție de excepție. Alături de Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru, melomanii îi vor putea asculta în rolurile principale pe soliștii: Renata Vari (Rosalinde), Bogdan Zahariea (Gabriel von Eisenstein), Ion Timofti (Alfred), Mariana Bulicanu (Adele), Lilia Istratii (Prințul Orlofsky), Ioan Cherata (Dr. Falke) și Sorin Drăniceanu (Frank). În rolul gardianului Frosch, îndrăgitul actor craiovean Daniel Cornescu va întregi atmosfera plină de haz a spectacolului, alături de artiștii Gabriel Marciu (Dr. Blind), Cristian Fofucă (Iwan) și Andreea Vasile (Ida).