Deputatul Daniel Gheba a demisionat din USR

0
350
Deputatul Daniel Gheba și-a anunțat pe Facebook demisia din USR, asta după ce în urmă cu câteva zile, la sediul USR Dolj, și-a prezentat bilanțul de activitate pe anul trecut, dar fără să amintească de vrea intenție de plecare din partid. Motivul invocat de parlamentarul doljean este legat de faptul că niciodată nu a fost susținut de organizație.
“…Sunt un om de echipă și nu am făcut public aceste lucruri până acum, dar, toate aspectele au o limită. În toate acțiunile mele, deși le-am anunțat din timp, nu am fost susținut de către conducerea USR Dolj, ba mai mult am aflat cu stupoare că mi se puneau bețe în roate. Pe lângă aceste lucruri, nu mai menționez reproșurile fără argumente la adresa activității mele.
Am fost alesul doljenilor, pentru doljeni, nu pentru mine sau pentru conducerea USR Dolj. Aici este diferența de gândire între noi. Eu mă lupt si mă voi lupta cu autoritățile care încalcă legea și aduc deservicii cetățenilor, în timp ce conducerea USR Dolj se luptă strict pentru ea pactizând când e nevoie cu PSD sau PNL. La aceasta se adaugă și pasivitatea conducerii centrale a USR care preferă să dea credit celor care luptă pentru propriul ciolan.
De aceea, dragi amici, vă anunț că DEMISIONEZ, din USR, profilul meu moral și educația primită nefiind compatibile cu direcția greșită pe care o are acest partid “, a scris deputatul Gheba, pe Facebook.
Daniel Gheba nu este singurul parlamentar care a demisionat din USR Dolj. Anul trecut, senatorul Cosmin Poteraș și-a anunțat demisia din USR Dolj și înrolarea sa la formațiunea condusă de Dacian Cioloș.