SCM Craiova, bătută a treia oară de Vegeta

0
121

Nicio surpriză în privinţa handbalistelor Craiovei, care au pierdut din nou. Nici nu mai contează competiţia, deja a devenit obişnuinţă ca deţinătoarea Cupei EHF să fie învinsă. Eşecul a survenit de această dată în Croaţia, chiar în sala în care Craiova a pierdut în acest sezon calificarea în grupele Champions League. Podravka Vegeta a învins pentru a treia oară decurs de câteva luni echipa lui Bogdan Burcea, de această dată cu 23-18 (13-9). Craiovencele ne-au oferit un meci foarte modest, cu greşeli elementare, prestaţia lor devenind pe alocuri enervant de haotică. Chiar dacă antrenorul Burcea s-ar putea arăta deranjat de comentarii din nou, ceea ce etalează echipa sa, cu absenţele pe care le ştim şi le repetăm de fiecare dată, este “pseudohandbal”, ca să-l parafrazăm chiar pe profesorul de la cârma echipei. Mai trist este că adversarele au fost unele de nivel slab, la un moment dat meciul părând că s-a transformat într-o întrecere de gafe puerile.

După 4 etape din grupa D, SCM Craiova este ultima, cu 2 puncte şi mai joacă în deplasare cu Nykobing şi acasă cu Super Amara Bera Bera.

Bogdan Burcea a mizat la Belupo pe: Dzhukeva, Curmenţ – portari; Ianăşi 4 goluri, Trifunovic 4, Tătar 3, Fachinello 3, Vizitiu 3, Tănăsie 1, Şelaru, Nikolic, Seric, Gjeorgjievska, Costa.