Solomon: „Arafat e un brancardier, Băsescu a salvat ţara”

5
161
Antonie Solomon

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că protestele din stradă au fost manipulate, fiind împănate cu „ultraşi de la Dinamo şi Steaua”, că subsecretarul de stat Read Arafat este “un brancardier”, iar preşedintele Traian Băsescu “a salvat ţara, care nu a intrat în derapaj din care nu ar mai fi putut ieşi niciodată”.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, l-a lăudat pe preşedintele Traian Băsescu, ieri, într-o conferinţă de presă. „În România se trăieşte prost şi eu am spus-o de atâtea ori. Însă suntem puşi prost, la răspântie de drumuri, iar poporul român s-a plămădit cum s-a plămădit. Noi, românii, eram clasificaţi în primele 11 state din UE, România îşi lămurise ceea ce trebuia să facă în privinţa reformelor şi stabilităţii ţării şi nu a intrat într-un derapaj datorită lui Traian Băsescu, în primul rând, şi datorită Guvernului. Dar Traian Băsescu a fost cu gândirea şi cu acţiunea şi este apreciat în comunitatea europeană. Noi, românii, suntem un exemplu pentru alţii. Cum a plecat scandalul acesta nu-mi explic, dar ca să vii de la fotbal şi să îţi pui of-ul pe jandarmi…”, a spus Antonie Solomon.

„Nu ştiu ce înseamnă Raed Arafat pentru România”

Acesta l-a atacat însă pe subsecretarul de stat Raed Arafat, spunând despre el că este un brancardier, iar protestele care s-au făcut pentru susţinerea lui au fost, de fapt, manipulate de politicieni: «Nu ştiu ce înseamnă Raed Arafat pentru România asta şi ce a făcut. Vorba lui Mircea Dinescu: un brancardier. Nici nu mă interesează, dar eu spun că protestele în stradă au fost manipulate. Adică nu poţi să vii cu 300-600 de ultraşi la Bucureşti ca să te baţi cu jandarmii pentru că şi-au adus aminte că la nu ştiu care meci Steaua-Dinamo i-au bătut jandarmii pe câţiva de acolo. Şi după aceea să strigi „Jos Băsescu!”. Nu ştiu, mi se pare ciudat. De ce nu au făcut-o până atunci, când s-au tăiat bani, s-a dat afară», a mai spus primarul Craiovei.

„Băsescu e un chirurg care a tăiat în carne vie”

Întrebat ce părere are despre faptul că oamenii cer acum demisia preşedintelui Traian Băsescu, Solomon a spus că şeful statului „a salvat ţara” şi l-a comparat cu un chirurg care „a tăiat în carne vie pentru a salva pacientul”. „Jos Băsescu? Pentru ce? Că le-a salvat ţara? Aşa este: orice lucru bun nu rămâne nepedepsit. Şi asta este opinia majorităţii românilor, dacă îi întrebi şi văd ce se întâmplă acum cu Grecia, Portugalia. Este o masă mică de manevră a oamenilor politici care vor să îi ia locul lui Băsescu, vor să conducă ţara. Aceasta este părerea mea şi o susţin sus şi tare. Eu niciodată nu o să ies în stradă, nu am ieşit nici atunci la Revoluţie şi nu o să ies nici acum”, a mai spus Solomon. Primarul a ţinut să dezmintă şi zvonul că el ar fi mobilizat revoluţionari din Craiova petru mitinguri.

 

5 COMENTARII

  1. Nea Aurica daca taceai filozof ramaneai.Ai talentul de a da cu bata-n balta ca si Basescu de altfel.Caracteristic semidoctilor este suitul la cap.Ti s-a cam suit la cap.Aurel Vantu

  2. asta chiar nu are pic de rusine…basescu l-a salvat pe el de puscarie :)))poate a vrut sa zica dar s-a incurcat …cum poti sa pupi la nesfarsit pe cineva in talpi doar de dragul de a iesi primar si a fi sustinut de putere sa nu fie lasat in puscarie……cel mai bine este sa sesizeze soloman ca nici craiovenii nu-l mai vor si doresc sa se scufunde si el si basescu precum flota furata de chior

  3. ESTI O MIZERIE DE OM O PRAMATIE INCULTA SI NESIMTITA !!! SA DE A DUMNEZEU SA AI NEVOIE DE SMURD CARE A FOST INFIINTA DE UN MARE OM UN BUN NATIONAL DR RAED ARAFAT CAND TE VAD PRIMA OARA PE STRADA TE SCUIP IN OCHII TAI DE PROST !!!!! AI FOST ESTE SI VEI FI O JIGODIE !!!!! ACUM IN PLUS SUGI SI IZMENELE LUI OPREA IZMENARU CA SA NU TE BAGE UDREA IAR LA BULAU !!! ANALFABET CARE DA FIORI PRIN JIGOSIM ASTA ESTI !!!! TE VAD EU PE STRADA !!!

Comments are closed.