Pavel Badea: “Dacă nu batem FCSB, e greu să prindem şi play-off-ul”

1
572

Pavel Badea le atrage atenţia jucătorilor Ştiinţei, înaintea derby-ului cu FCSB, de duminică, ora 20.30, pe arena „Ion Oblemenco”, considerând că în cazul unui eşec, alb-albaştrii vor pune pericol şi obiectivul principal al echipei: accederea în play-off.

„Cred că va fi un meci interesant, frumos, cu două echipe care joacă un fotbal ofensiv. Îmi doresc o victorie duminică în meciul cu FCSB, sper să fim în stare să o obţinem, nu contează cine marchează. Le doresc jucătorilor noştri să fie uniţi şi să aducă un succes foarte  important, pentru că, altfel, primul obiectiv şi totodată cel mai important al sezonului, calificarea în primele şase echipe, este extrem de greu de obţinut. Totodată, pentru suporterii noştri este foarte importantă această victorie. E trist că nu se joacă acest derby cu public. Vedem în cupele europene cum se joacă meciurile cu spectatori, s-a reîntors spectacolul pe stadioane şi noi jucăm cu tribunele goale. Cred că un grad de participare de 30 la sută cu cei vaccinaţi în tribune ar fi o decizie de bun simţ pe care ar trebui să o dea guvernanţii. În acest fel şi cei care nu au făcut vaccinul s-ar putea gândi de două ori” a declarat Pavel Badea.

„Bădiţă” a rememorat un succes important al Universităţii Craiova, într-un derby, contra Stelei, în 1990, scor 2-0, când el însuşi a marcat ambele goluri: “Cu Steaua şi Dinamo erau meciurile cele mai importante din sezon, cum cred că sunt şi acum. Suporterii făceau o atmosferă fantastică, era emulaţie cu câteva zile în oraş. Era teribil pentru adversari când intrau pe tunel, noi eram majoritatea olteni şi aveam agresivitatea specifică zonei încă de la vestiare. În 1990 am câştigat cu 2-0 contra Stelei, erau peste 40.000 de oameni pe stadion, eu am dat două goluri, iar Steaua avea o echipă de vis, cu Hagi, Lăcătuş, Balint, Dumitrescu, Petrescu, cei care au plecat apoi în străinătate pe sume mari”.

1 COMENTARIU

Comments are closed.