Oficiului Poștal 3 Craiova, redeschis și modernizat

2
871

Directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu s-a aflat ieri într-o vizită de lucru în zona Olteniei pentru a vedea modul în care se derulează anumite lucrări de investiții. La Craiova, a participat alături de directorul Sucursalei Regionale Craiova Doru Câplea, la deschiderea Oficiului Poștal 3 Craiova, după ce aici au avut loc o serie de lucrări de investiție. In anul 2020 se poate vorbi de o creștere a cifrei de afaceri la Poșta Română, generate pe de o parte și de o majorare a tarifelor.

” Anul 2020 a fost un an plin de provocări pentru Poșta Română, un an sub semnul acestei pandemii globale cu care ne-am confruntat. Am reușit până în momentul de față,  să ducem la bun sfârșit toate angajamentele pe care ni le-am asumat față de toți oamenii, atât față de clienții noștri, cât și față de  angajații noștri. Am reușit să gestionăm această situație de criză foarte bine, am reușit să dezvoltăm linii de business foarte importante pentru Poșta Română. În momentul de fața, Poșta Română face curierat și chiar face curierat la ușa oamenilor. Livrăm acasă oamenilor trimiterile poștale și avem deja peste 100 de mii de clienți care au văzut cu ochii lor că Poșta Română  chiar vine acasă și îți aduce coletul. În ceea ce privește zona aceasta de investiții, astăzi ( n.r ieri) ne aflăm în fața unui oficiu poștal din Craiova, însă ce vreau să subliniez este faptul că, în anul 2020, pe toată regiunea vorbim de investiții de aproximativ 1,7 milioane de lei, acestea s-au dus in locurile unde își desfășoară activitatea angajații noștri, fie că vorbim de oficii poștale, fie că vorbim de aceea parte nevăzută a activității Poștei Române, dar foarte important să investim și acolo. Acolo sunt mii de angajați pe care nimeni nu îi vede. Sperăm ca în următoare perioadă să avem și mai multe realizări pe care să le prezentăm publicului, astfel fiecare om să aibă de câștigat”, a declarat directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.

La Oficiul constat in schimbarea vitrinei din exteriorul oficiului poștal, s-au realizat mai multe lucrări de eficientizare termică și s-a îmbunătățit modul de acces în interiorul oficiului, precum și alte lucrări.”Vorbim de o eficientizare termică a acestui oficiu, astfel încât să mergem pe această zonă de eficientizare a consumului de energie electrică. De asemenea, vorbim de intervenție asupra modului în care se face accesul în Poșta Română, vom facilita accesul tuturor persoanelor, vorbim inclusiv de lucrări care au avut loc în interiorul acestui oficiu. Planurile noastre tot în ceea ce privește această locație sunt să schimbăm în totalitate și partea de interior, de la zugrăveli, la schimbarea mobilierului, la dotarea cu tehnică de calcul, etc”, a completat directorul CN Poșta Română.

 

2 COMENTARII

  1. iarasi evitati sa mentineti pe site comentarii care arata realitatea … s-a renovat un ghiseu al oficiului 3, stimata publicatie. un ghiseu.

Comments are closed.