Procesiunea închinată ocrotitorului spiritual al oraşului închide temporar circulaţia rutieră

0
52

restrictiiPrimăria Municipiului Craiova anunţă că astăzi, în intervalul orar 18.30-20.00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi: „Sfântul Dumitru”; „Mihail Kogălniceanu”; „Eugeniu Carada” de la intersecţia cu „Fraţii Buzeşti” până la intersecţia cu „Arieş”; „Arieş” de la intersecţia cu „Eugeniu Carada” până la intersecţia cu „A.I. Cuza”, pe sensul de mers spre Calea Bucureşti; „A.I. Cuza” de la intersecţia cu „Arieş” până la intersecţia cu „Unirii”; „Popa Şapcă”; „Unirii” de la intersecţia cu „A.I. Cuza” până la intersecţia cu „Mihai Viteazul”.

  De asemenea, tot astăzi, în intervalul orar 20.00-21.30, se închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi: „Unirii” de la intersecţia cu „A.I. Cuza” până la km 0; bulevardul „Nicolae Titulescu” de la km 0 până la intersecţia cu „Amaradia”, sensul de mers spre „Amaradia”; „Amaradia” de la intersecţia cu bulevardul „Nicolae Titulescu” până la intersecţia cu strada „Doljului”.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii craiovene, restricţiile temporare de circulaţie rutieră se impun pentru desfăşurarea procesiunii cu Sfintele Moaşte prilejuită de prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir şi retragerea cu torţe a efectivelor organizate de Brigada 2 Infanterie Rovine. „În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere. Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Craiova.