AGRO OLTENIA, ediţia a II-a

0
95

AGRO OLTENIA, cel mai important eveniment expoziţional din Oltenia dedicat agriculturii şi industriei alimentare, aflat la cea de-a II- a ediţie,  se va desfăşura la Craiova  pe parcursul a trei zile in perioada 5-7 octombrie 2018, la  Centrului Multifuncţional.

Târgul AGRO OLTENIA va fi un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autorităţi din domeniul agriculturii şi industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanţilor o oportunitate unică de a-şi pune în valoare produsele, tehnologiile şi proiectele de dezvoltare. Târgul se adresează atât marilor producători agricoli cât şi microfermelor, gospodăriilor ţărăneşti active, producătorilor de produse alimentare tradiţionale şi ţărăneşti, entităţilor non-agricole din mediul rural, precum şi agricultorilor pasionaţi.

Oferte promoţionale pe toată perioada târgului

În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, maşini şi utilaje agricole, sisteme de creştere şi furaje pentru animale, medicamente şi instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanţă, reviste, cărţi şi cataloage de specialitate. Societatea MABO Utilaje o să fie şi anul acesta prezentă cu un stand în cadrul căruia vor fi prezentate noutăţile în materie de tractoare, ataşamente agricole, remorci sau buldoexcavatoare.  Agrin Natura Utilaje, vine în întâmpinarea agricultorilor cu o gamă largă de utilaje agricole şi tractoare. Biotrend Plus prezintă produse inovatoare pentru industria laptelui. Biotrend Plus este reprezentantul exclusiv al companiei Hygiena Internaţional pe teritorul Romaniei, pentru toate segmentele industriei alimentare şi non-alimentare. Semplus,   o companie tânără şi dinamică comercializează  online  peste 5500 produse- seminţe pentru agricultura de calitate.  Florian LTD Bulgaria – producător de seminţe de legume şi flori, cu renume,  aduce la  Agro Oltenia cele mai cunoscute soiuri. Draper România Stefanclayt, promovează pe piaţa românească scule de mână şi echipamente pentru service-uri auto, produse în Marea Britanie.Triton vine la Agro Oltenia cu o gamă variată de scule pentru grădinărit şi agricultură. MECA-RUL, în calitate de dealer de piese originale şi piese de schimb pentru toate mărcile, va prezenta o gamă largă de produse şi servicii de top, inclusiv pentru utilaje agricole, de constructii, accesorii şi articole pentru gradinărit. CSGauto, Kalorina BioIridex GroupCantar ProdLumbrecoOscar DownstreamPro Land OilReal DealAgro Auto DistributionMagnumUnelte deştepte, Îngrăşăminte Panetone, TehnoWorldMec DIESEL, Tehno World,  şi mulţi alţi expozanţi  vor veni cu oferte promoţionale pe toată perioada târgului, premii, tombole şi vouchere de reduceri. Pe lângă firmele de pe piaţa din România vor expune la târg şi  firme de profil din  străinătate: Bulgaria, Serbia,  Irlanda,  Ungaria, Turcia.