Reghecampf, despre meciul cu Rapid: “Vor fi multe ambiţii, va fi spectacol”

0
742

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a susţinut astăzi o conferinţă de presă, al cărei principal subiect a fost derby-ul de sâmbătă, ora 21, cu Rapid, de pe Arena Naţională. Reghecampf despre…

…meciul cu Rapid: “E o partidă foarte importantă, vor fi mulţi suporteri pe Arena Naţională, jucăm cu o echipă care este în top. Sper să avem o reacţie bună, venim după un meci câştigat, deşi nu am câştigat clar, aşa cum am dorit. Trebuie să jucăm mult mai bine, va fi un meci mult mai greu cu Rapid, sper ca jucătorii să înţeleagă ce am lucrat săptămâna aceasta şi să se vadă pe teren. Vor fi multe ambiţii, va fi spectacol în tribune, sper ca jucătorii să nu fie timoraţi, speriaţi şi nu cred că va fi cazul, fiindcă avem jucători de valoare. Cei de la Rapid vor face orice să câştige, modul lor de abordare depinde şi de puterea adversarului, respect ce s-a întâmplat la Rapid, sunt fotbalişti buni, cu experienţă. Duritatea unui meci nu mă impresionează, fotbalul este pentru bărbaţi, avem şi arbitru pe teren. Nu contează bugetul pe care-l au, bravo lor, de ce să nu câştige campionatul o echipă care are un buget mai mic decât Craiova, FCSB sau CFR? Încrederea în jucători este mult mai importantă decât suma de bani pe care o investeşti”.

…Markovic: „Nu reuşim să marcăm la ocaziile pe care le creăm, este o problemă a noastră. Sper ca Markovic să marcheze, fiindcă este un moment bun pentru el şi a fost chemat la naţională, dar cel mai important este să joace bine, să ajute echipa să câştige”

… Mitriţă: Vom vedea dacă Mitriţă se duce la PAOK, nu sunteţi voi managerii lui să ştiţi dacă a semnat cu PAOK…”

…Bancu: “Sunt sigur că Bancu va ajunge din nou la naţională, îi va prinde bine cantonamentul pe care-l vom face, el a pierdut pregătirea de vară, fiind accidentat”

…Minala: “Vom vedea ce vom face cu Minala, mai sunt două zile în care îl vom vedea şi vom decide în privinţa lui”