Echipă nouă la conducerea Grupării de Jandarmi Mobile Craiova

0
366

Gruparea de Jandarmi Mobilă (GJMb) Craiova are o nouă echipă de conducere, după ce, de la 1 august a.c., col. Ion Dina s-a pensionat. Mr. Cosmin Mirea este împuternicit la comanda unităţii pentru următoarele şase luni, după cum a precizat în cadrul conferinţei de presă organizată ieri, la sediul unităţii.

jandarmiNoua conducere a Grupării de Jandarmi Mobile (GJMb) Craiova a fost prezentată, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul unităţii. Astfel, după trecerea în rezervă a col. Ion Dina, de la 1 august a.c., la comanda GJMb Craiova a fost împuternicit, pentru următoarele şase luni, mr. Cosmin Mirea, care a fost ofiţer de relaţii publice aproape 12 ani. Tot împuternicit, şi tot pentru 6 luni, este şi adjunctul său, mr. Gabriel Păun, iar şef al Serviciului de Ordine şi Siguranţă publică este mr. Ștefănel Cîrpici. Slt. Coroian Etegan va fi noul ofiţer de relaţii publice. Împreună constituie cea mai tânără echipă de conducere din Jandarmeria Română, însă nicidecum lipsită de experienţă: «Suntem o conducere tânără, poate chiar cea mai tânără din Jandarmeria Română, dar nu suntem lipsiţi de experienţă. Toţi trei suntem absolvenţi ai Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, avem la activ peste 14 ani de activitate în această unitate, cunoaştem personalul unităţii, cunoaştem problemele unităţii, misiunile şi sperăm să reuşim să închegăm mult mai bine colectivul şi să oferim cetăţenilor nişte servicii care să se apropie cât mai mult de aşteptările acestora», a declarat maior Cosmin Mirea, comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Mr. Gabriel Păun a făcut o prezentare succintă a misiunilor desfăşurate de cadrele unităţii, în toată raza de competenţă teritorială (care include şapte judeţe), iar mr. Ștefănel Cîrpici a anunţat un sfârşit de săptămână “plin”, jandarmi ai GJMb urmând să asigure măsurile de ordine şi siguranţă public atât la competiţiile sportive, cât şi la manifestările cultural-artistice.