Se vând bilete online pentru spectacolele din noua stagiune a TNC!

0
233

Teatrul Național din Craiova (TNC) a pus în vânzare biletele pentru spectacolele din noua stagiune artistică, 2018-2019. Le puteți achiziționa online, de pe www.ebilet.tncms.ro, la reprezentațiile programate până la sfârșitul acestui an. Instituția își va relua activitatea cu o premieră: „Aiax” în regia lui Mihai Măniuțiu, unul dintre cei mai importanți creatori români de teatru, anunțată pentru data de 21 septembrie 2018, ora 19.00. Următoarele reprezentații vor avea loc pe 22 septembrie, 4 octombrie și 9 noiembrie. O altă premieră va fi – pe data de 19 octombrie, în Sala Studio – „Retro Electro”, pusă în scenă de Bogdan Georgescu, cu reprezentații în 20, 21 și 28 octombrie și 8 noiembrie.

Tot la începutul noii stagiuni veți putea (re)vedea spectacolul a cărui premieră a încheiat stagiunea precedentă, chiar luna trecută: „Bătrânul și eutanasierul”, de Ionel Bușe – piesă câștigătoare a Concursului internațional de dramaturgie Craiova Drama 2015, organizat de Universitatea din Craiova și TNC. Cinci reprezentații sunt programate până la final de an: pe 23 și 30 septembrie, 6 și 27 octombrie, 24 noiembrie.

De asemenea, aveți încă de pe-acum la dispoziție bilete la spectacolele „Elefantul din cameră” de Sarah Ruhl, regia Dragoș Alexandru Mușoiu (11 octombrie); „Disco 84” (20 octombrie); „Autorul” de Tim Crouch, în regia lui Bobi Pricop (1 noiembrie); „Nopți ateniene” / „Athens by night”, regia Charles Chemin (2 noiembrie); „Năpasta” în regia lui Kincses Elemer (3 noiembrie); „Gaițele” de Alexandru Kirițescu, regia Alexandru Boureanu (4 și 21 noiembrie); „Salvatorii melcilor” – text și regie Bogdan Cristian Drăgan (10 noiembrie); „Fete” după un colaj de texte de Molière, în regia Andreei Ciocîrlan (22 noiembrie).