Craiova, gazdă pentru educaţie non-formală

0
75

growCraiova, alături de alte nouă oraşe din România, va găzdui cel mai mare program naţional de educaţie non-formală, cu predare în limba engleză, creat de Şcoala de Valori, în parteneriat cu AIESEC (Asociaţia Internaţională a Studenţilor în Ştiinţe Economice şi Comerciale) România.

O nouă provocare pentru tinerii interesaţi de educaţia non-formală a luat startul în România. Harta educaţională cuprinde zece oraşe din România, printre care şi Craiova: Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Timişoara, Braşov, Iaşi, Galaţi, Piteşti şi Suceava. Peste 1.500 de tineri vor face cunoştinţă cu diversitatea unei comunităţi de 30 de specialişti, proveniţi din mai multe ţări: Brazilia, SUA, China, Brazilia, Egipt, Indonezia, etc.

Dacă ediţia trecută s-a adresat elevilor din cls-le a IX-a şi a X-a, abordând teme ca inteligenţa emoţională, munca de echipă, acum este rândul celor de clasele a X-a şi a XII-a. Modelul de învăţare care stă la baza programului este „Practice, Learn, Step Up” (Practică – Învăţare – Implicare).